Kontakt

AndersDu kan nå mig via mail eller telefon:

Mail: anders@showphoto.se
Telefon: 0723-410113

 

3 thoughts on “Kontakt

 1. hej,
  har nyss följt din kurs på Moderskeppet fotografera Stockholm, den var intressant, satt som fastklistrad alla avsnitten, skall ta en repris på detta. Jobbar i bland i Stockholm då skall jag kolla närmare på era tipps. En får Lee filter vilka sorter använder ni, jag är helt ny på filter sidan så jag har ingen koll vad man köper som första gång. Jag fotar med kamera Fujifilm X-T2, har banta ner mig från de tyngre kameror.
  Brukar ni haa personlig fotokurser?

  Tacksam för svar.
  Mvh/ Hans-Erik O

  • Hej Hans-Erik
   Det är trevligt att du gillar mina kurser. Ber också om ursäkt för att det har tagit tid att svara på ditt inlägg, men nu är jag här.
   Om dina frågor:
   Jag använder Lee 100*100 stopperfilter. Jag har 3 stycken. Little stopper (6 stegs ND-filter), Big stopper (10 stegs ND) och Supper stopper (15 stegs ND-filter). Förutom mina LEE-filter har jag ett antal lättare ND-filter. Kolla gärna på min artikel om ND-filter http://showphoto.se/blog/6269
   Ja visst håller jag personliga fotokurser. Om du är i Stockholm och kan tänka dig en fika på stan så ring gärna mig så kan vi prata vidare. Kolla på kontaktsidan hur du når mig.
   Och du… jag tycker att Fujifilm gör de mest intressantaste kamerorna just nu och X-T2 är fantastisk. Tyvärr har jag inte själv någon kamera från Fujifilm.
   Hälsningar Anders

 2. Hej å hå, det var lång tid mellan vår kontakt, för min del så blev det en förflyttning från norrland ner till Österlen i Skåne som har tagit min tid,
  Men ser fortfarande att det vore trevligt med en fika och få lite tipps.
  Testar av vid kommande besök i Stockholm.
  Hälsningar Hans-Erik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *