Följa showphoto.se

Du är hjärtligt välkommen att följa mig här på showphoto.se.

Det fungerar så att du automatisk får e-post när jag publicerar nya blogginlägg och artiklar. Undantagsvis kan det hända att jag också skickar ut information som ett Newsletter.

Så här gör du:

  1. Fyll i uppgifterna i formuläret här ovan och tryck på knappen “Subscribe”. Ett konfirmationsmail kommer automatiskt att skickas till den epostadress du angett. Om du inte fått något mail på en stund (mer än 5 minuter) skickar du ett mail till mig. anders@showphoto.se så ska jag lägga upp dig manuellt. Observera att ditt namn och din epostadress måste fyllas i för att en registrering ska vara möjlig, men jag är också tacksam om du skriver in dina intressen, då detta är ett underlag för mig när det gäller val av ämne i kommande artiklar och blogginlägg.
  2. Öppna ditt konfimationsmail och aktivera din prenumeration genom att klicka på länken i mailet. I och med det kommer registreringen vara komplett. Om du missar det här steget kommer din registrering inte att genomföras.

 

Jag garanterar att dina registrerade uppgifter inte förs vidare eller används till annat. Du kan närsomhelst avregistrera dig. Det görs enkelt genom länk som kommer med varje Newsletter, eller så klickar du här: AVREGISTRERA DIG

Välkommen!

Anders

[simpleSubscribeForm]

One thought on “Följa showphoto.se

  1. Hej,
    Jag kom tillbaka till analog fotografering för 2 år sedan. Jag köper kameror på tradera och provar dem (har 20 st olika). Jag älskar helt mekaniska kameror och framkallar själv i svartvit. Jag har köpt nu 30.5 m av Foma 100 film för att testa 10 kameror billigt som jag har liggande. Jag är på flickr under namnet Michel Antoni (swe).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *