Analoga jag

Alltid redo!

Alltid redo! Foto: Filip Pilthammar

Med all den digitala fototeknik som blivit tillgänglig för oss alla längtar jag ofta tillbaka till det gamla sättet att fotografera. Visst fotograferar jag digitalt och tycker det är både roligt och spännande. Men på något sätt har jag på senare tid återupptäckt kärleken till det gamla fotografiska hantverket. Det som handlar om att fotografera på riktigt. Det jag menar är att det är själva fotograferandet och den omsorgsfulla omvårdnaden om varje enskild bild som verkligen betyder något.

Under en tid har det växt fram en tanke om att skapa ett fotoprojekt här på showphoto.se där jag plockar fram och arbetar med mina analoga kameror. Det kommer att leda till ett antal specialartiklar som är baserade på speciella kameror förutom allmänt baserade artiklar.

Precis som att det är tidskrävande att fotografera med gamla analog teknik kommer den här serien att pågå under lång tid. Så ta fram ditt tålamod.

Det kommer att komma fram nya artiklar lite då och då och jag hoppas verkligen att du kommer att se fram emot dom vartefter de publiceras.

Du som är prenumerant kommer att få ett mail när första artikeln puliceras.

Några av mina godingar.

Några av mina godingar.


Followtags-1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *